Binoclurile din seria Granite sunt cele mai bune binocluri pe care Celestron le-a oferit vreodata. Pot rezista oricarui test de comparatie in care competitorii sunt producatori de instrumente optice mult mai scumpe - europeni sau japonezi. Cumparand un binoclu Granite veti plati valoarea reala a binoclului.

Toate binoclurile Granite contin elemente optice ED si ofera imagini clare pe intreaga suprafata a campului vizual (fara campuri curbate sau distorsiuni). Imaginile obtinute beneficiaza de culori vii, aberatiile cromatice fiind practic eliminate.

Avand o greutate redusa si un design ergonomic, pot fi tinute confortabil intr-o singura mana. Corpul este realizat din magneziu, un material mai usor, dar mai solid decat aluminiul.

● Optica Multi-Coated - asigura o transmisie maxima a luminii si un contrast foarte inalt. Produce culori naturale, vii.

● Prisme Roof Bak-4 cu straturi dielectrice si Phase, de mare reflectivitate - garanteaza imagini clare si luminoase, cu contrast maxim.

● Protectie la apa si condens - binoclurile sunt umplute cu azot.

● Invelis de cauciuc - ofera protectie impotriva socurilor. Designul ingenios previne scaparea accidentala din mana a binoclurilor.

● Rotita de focus, inelul de dioptrii si cupele - fabricate din metal pentru o viata mai lunga si miscari precise.

● Ham la 10x50 si 12x50 - (oferit pe langa cureaua deluxe) greuatea binoclului in timpul transportului este distribuita pe umeri si spate (nu pe gat). Binoclurile sunt mereu la indemana.

● Geanta de transport si curea Deluxe - ofera protectie si utilizare comfortabila.

Rezultate 1 - 3 din 3

Celestron Granite ED

Products

InStocP.gif
Preț: 1.980,00 lei
Preț fără TVA: 1.663,87 lei
Reducere:
Valoare TVA 19%: 316,13 lei
InStocP.gif
Preț: 1.980,00 lei
Preț fără TVA: 1.663,87 lei
Reducere:
Valoare TVA 19%: 316,13 lei
InStocProd15_30.gif
Preț: 2.600,00 lei
Preț fără TVA: 2.184,87 lei
Reducere:
Valoare TVA 19%: 415,13 lei