Montura SkyWatcher AZGTiX GoTo

Cod Produs - AZGTIX
Montura azimutala GoTo cu capacitate de a monta doua instrumente.
Preț 2.850,00 lei
Preț fără TVA2.394,96 lei
Reducere
Valoare TVA 19%455,04 lei
InStoc_F_3_7.jpg
AZGTIX3
AZGTIX2
AZGTIX1
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Montura SkyWatcher AZ-GTiX vă permite să utilizati  două instrumente în același timp, astfel încât să puteți urmări cerul noptii cu două tipuri de telescoape folosind o singura montură. Exista, de asemenea, opțiunea de a atașa o cameră pe o parte, astfel încât să puteti fotografia ceea ce observati.
Montură GoTo azimutală este extrem de compactă. Ea este acţionată de un motor DC Servo si poate fi controlată cu un smartphone (sau tabletă) printr-o conexiune Wi-Fi, pentru care este disponibilă aplicaţia gratuită SynScan Pro. Montura poate fi controlata si cu o telecoamnda  SynScan GoTo, dar acesta nu este inclusa.
Pe langa miscarea motorizata, exista si optiunea de a cauta manual obiectele. Datorită tehnologiei dual encoder  „Freedom Find”, mișcarea manuală a monturii poate fi realizata fara probleme. Encoderele încorporate văd continuu poziția monturii chiar și în timpul mișcării,
Conexiunea la montura se poate face cu o placa de montare standard Vixen. Montura poate fi utilizata cu  majoritatea trepiedelor foto standard.
Pachetul include un trepied din otel si un tub prelungitor
Capacitatea sa de incarcare pentru un telescop este de 6 kg. Daca are doua telescoape acestea pot cantari in total 10 kg
Sursa de alimentare: functioneaza de la 8 baterii AA cu ajutorul suportului de baterie incorporat Poate fi folosit și de la o sursă de alimentare externă, cu o tensiune între 7,5-12V și se recomandă alimentarea minimă cu ieșire de 1A.
Greutate cap: 2 kg, greutate trepied: 2,4 kg. Greutatea extensiei: 0,12 kg 

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.