Transformator de exterior AC/DC 12V 1,5A Baader Planetarium

Alimentare de la 220V la 12V - 1.5A
Preț 150,00 lei
Preț fără TVA126,05 lei
Reducere
Valoare TVA 19%23,95 lei
transformator
mufa-transformator
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Transformatorul poate fi folosit cu toate monturile mici de la Celestron - seriile LCM, NexStar SLT, SkyProdigy, NexStar SE, NexStar Evolution si Advanced GOTO, precum si cu toate monturile Sky-Watcher. Acest transformator ofera beneficii enorme in comparatie cu celelalte instrumente din acceasi gama care se gasesc pe piata.

Alimentatoarele conventionale au un voltaj nominal de 12V si sunt fabricate pentru a fi folosite la interior. Atunci cand sunt folosite la exterior, in cazul in care temperaturile sunt scazute, voltajul va scadea. De exemplu,  la o temperatura de -10 grade Celsius, voltajul nu va depasi mai mult de 10.5V. Motoarele monturii nu vor mai functiona corect si vor incerca sa compenseze voltajul lipsa pana cand, atat transformatorul, cat si partea electronica a monturii vor incepe sa cedeze. Multi utilizatori dau vina pe constructia monturii in aceste cazuri, nestiind ca motivul il reprezinta o sursa inadecvata de alimentare cu energie electrica. 

Alimentatorul de la Baader Planetarium ofera in mod continuu un voltaj de 1.5AMP/

Cablul de conectare masoara 2.5m, mai mult de cat cablul unui transformator obisnuit, pentru a va permite mai multa libertate de miscare. Mufa in unghi previne producerea unor accidente atunci cand atingeti cablul din greseala.

Specificatii

- tensiune de alimentare 90-260V AC

- iesire 12.8V DC / 1.5 Amp (19 Watt)

- conceput pentru utilizare in exterior

- rezistent la apa

- cablu 2.5m

- calitate germana

- beneficiaza de protectie in cazul in care este deconectat

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.