Adaptor WiFi SynScan

Cod Produs - SynScanWifi
ImprimareEmail
Adaptor WiFi SynScan
Preț 315,00 lei
Preț fără TVA264,71 lei
Reducere
Valoare TVA 19%50,29 lei
InStocP.gif
synscanwifi-1
synscanwifi
Click pe imagine pentru a mari

 


Adaptor WiFi SynScan

Acest adaptor WiFi este cel mai nou produs SkyWatcher in 2017! Cu acest gadget mic, orice montura SkyWatcher GoTo (SynScan) poate fi controlata cu un smartphone sau cu o tableta. Este necesar sa descarcati aplicatia SynScan din Google Play sau Apple Appstore si sa conectati adaptorul la montura in locul telecomenzii.

Conectarea la adaptorul WiFi poate fi facuta direct (adaptorul se comporta ca un accesspoint WiFi) sau printr-o retea wireless locala (daca adaptorul este conectat la aceeasi retea).

Dupa conectarea la adaptorul WiFi, montur apoate fi controlata direct cu telefonul sau tableta, eliminand necesitatea telecomenzii clasice conectata cu cablu la montura.

Interfata aplicatiei SynScan este intuitiva, nu sunt necesare cunostinte specializate. Baza de date a aplicatiei poate fi sortata si suporta cautari astfel usurand utilizarea. In plus, aplicatia SynScan are numeroase functii printer care Pint-and-go: aplicatia primeste informatii de orientare de la telefon si permite Go-To spre locul in care telefonul este indreptat.

Aplicatia poate fi conectata si la softul de planetary SkySafari (este necesara versiunea Plus sau Pro descarcabila din Google Play sau AppStore).

Adaptorul WiFi SynScan este compatibil cu urmatoarele monturi:

  • Monturi Ecuatoriale: EQ3 GoTo, EQ5 GoTo, AZ-EQ5, HEQ5 Syntreck si SynScan Pro, EQ6 Syntrek si SynScan Pro, AZ-EQ6 si EQ8
  • Monturi Alt-Azimutale: Toate monturile SkyWatcher AZ-GoTo, GoTo Dobson, StarDiscovery, AllView, Virtuosoe si Merlin

Pentru a conecta aplicatiile SynScan App si StarSafari este necesara detinerea versiunii SkySafari Plus sau SkySafari Pro.

Aplicatia SynScan trebuie sa fie pornita si conectata la telescop. Porniti aplicatia StarSafari si rumati urmatorii pasi:

  • Apasati "Settings" si continuati cu sectiunea "Telescope"
  • Apasati "Setup" in sectiunea "Telescope"
  • Alegeti "SkyWatcher SynScan" pentru "Scope Type"
  • Alegeti "Connect via WiFi"
  • Daca SkySafari ruleaza pe acelasi dispozitiv Android care ruleaza si aplicatia SynScan: Completati "IP Address" cu "127.0.0.1"; Completati "Port Number" cu "11882"
  • Daca SkySafari ruleaza pe alt dispozitiv decat cel pe care ruleaza aplicatia SynScan: Completati "IP Address" cu adresa IP a dispozitivului care ruleaza aplicatia SynScan; Completati "Port Number" cu "11882"
Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.