Celestron Skyris 618

Cod Produs - 95511
Camera Celestron Skyris 618 Color/Monocrom
Preț 2.450,00 lei
Preț fără TVA2.058,82 lei
Reducere
Valoare TVA 19%391,18 lei
Model
InStocProd15_30.gif
95510_skyris_618c_01
95510_skyris_618c_02
95510_skyris_618c_03
95510_skyris_618c_05
95510_skyris_618c_06
skyris-box-content
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Fie ca sunteti un astronom cu experienta sau unul incepator, este o placere sa realizati astrofotografii cu noua camera Skyris de la Celestron. Fotografiati Soarele, Luna si planetele asa cum nu ati mai facut-o pana acum si creati imagini clare si detaliate la o rezolutie inalta. Camerele Skyris sunt construite in jurul celor mai sensibile cipuri Sony folosite pentru astrofotografia planetara si primele camere ce dispun de conexiune USB 3.0. In plus, camerele Skyris beneficiaza de un corp conceput special de Celstron pentru a disipa caldura si pentru a reduce zgomotul termic al CCD-ului.

Timp de multi ani Imaging Source a oferit astronomilor amatori camere CCD de inalta calitate si a crescut standardele in domeniul fotografiei planetare, ducand-o pentru multi astronomi de la nivelul de hobby la o forma de arta si chiar stiinta. Camerele Imaging Source sunt cunoscute pentru calitatea, valoarea si performantele lor. In acest moment, Celestron se mandreste cu un parteneriat cu Imaging Soure, parteneriat materializat in seria de camere Skyris.

Skyris 618 foloseste senzorul CCD Sony ICX618 ALA/AQA

Unele dintre cele mai importante camere de astrofotografie au implementate acest senzor CCD de la Sony. Este perfect pentru fotografia planetara dataorita vitezei sale, sensibilitatii, dimensiunii pixelilor si dimensiunii cipului.  Cu Skyris 618 puteti ajunge sa capturati pana la 120 de cadre pe secunda. Veti aduna mai multe informatii in mai putin timp, iar sansele de a surprinde momente cu aer stabil cresc semnificativ. Datorita caracteristicilor sale, camera Skyris este ideal pentru telescoapele cu distanta focala mare (telescoape Schmidt-Cassegrain clasice si EdgeHD)

Camerele Skyris 618 sunt disponibile in doua variante: monocrom sau color

Senzor monocrom pentru sensibilitate maxima

Skyris 618M este o camera monocroma care ofera cea mai buna sensibilitate, pentru capturarea celor mai bune imagini posibile. Puteti folositi camera pentru a captura imagini alb-negru uimitoare ale Lunii si planetelor sau puteti instala o roata de filtre si filtre colorate  pentru a obtine mai apoi fotografii color. Camerele Skyris alb-negru nu au o fereastra optica. Curatarea si intretinerea camerei sunt astfel usor de realizat. In plus, se asigura o transmisie maxima a luminii si se elimina riscul aparitiei relexiilor interne.

Senzor color

Skyris 618C este o camera color one-shot. Acest lucru inseamna ca puteti captura instant imagini color. Nu trebuie sa mai petreceti timp fotografiind de mai multe ori acelasi obiect, folosind filtre colorate. Acestea, precum si rotile de filtre devin inutile, putand face astfel si economii. Camerele Skyris color nu au o fereastra optica. Curatarea si intretinerea camerei sunt astfel usor de realizat. In plus, se asigura o transmisie maxima a luminii si se elimina riscul aparitiei relexiilor interne.

Software-ul iCap de la Celestron inclus

Toate camerele Skyris includ programul iCap pentru Windows. iCap va permite sa controlati cu usurinta camera, sa realizati fotografii sau filme si sa le exportati. Puteti apoi sa filtrati cele mai bune imagini si sa realizati adevarate imagini uimitoare.

Accesorii incluse:  adaptor 1.25", software iCap, cablu USB 10', manual de utilizare.

Specificatii

Conversie analog/digital 12 bit
Distanta back-focus 19mm cu adaptor
Timp de expunere 0.0001 - 30 secunde
Senzor Sony ICX618ALA Monocrom CCD / Sony ICX618AQA Color CCD
Temperatura de operare 40 pana la -40 grade Celsius
Obturator electronic Global
Compatibilitate software iCap, IC Capture, DirectShow
Sub-framing selectabil
Greutate 102g
Alimentare prin cablu USB
Rezolutie 640 x 480
Dimensiune senzor 4.46mm x 3.80mm
Dimensiune pixel 5,6 microni X 5,6 microni
Cadre pe secunda pana la 120 de cadre
Garantie 2 ani

 

 

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.