Cautator StarPointer Pro Celestron

Cod Produs - 51635
Cautator StarPointer Pro Celestron
Preț 210,00 lei
Preț fără TVA176,47 lei
Reducere
Valoare TVA 19%33,53 lei
51635_Starpointer_Pro-Finderscope_1
51635_Starpointer_Pro-Finderscope_2
51635_Starpointer_Pro-Finderscope_3
51635_Starpointer_Pro-Finderscope_4
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Conceputa de astronomi pentru astronomi, aceasta luneta cautatoare premium va permite sa centrati precis tinta dumneavoastra.

Luneta proiecteaza un reticul cu doua cercuri, nu un punct rosu care poate obtura subiectul. Fereastra optica larga, de 40mm ofera un camp vizual larg care va permite sa tintiti rapid si usor. Ledul este luminos si usor de observat chiar si in timpul zilei. StarPointer Pro se atasaeaza rapid la orice telescop si se fixeaza printr-o conexiune in coada de randunica si cu mici suruburi.

Petreceti mai putin timp centrand tinta dumneavoastra si mai mult timp privind cerul cu ajutorul lunetei cautatoare StarPointer Pro. Lunetele traditionale cu punct rosu au fost create initial pentru tir sportiv. StartPointer Pro a fost conceput de astronomi pentru astronomi pentru a oferi cea mai usoara experienta in gasirea obiectelor ceresti aflate pe cerul noptii. Fie ca sunteti la inceput, fie ca sunteti un astronom cu experienta, veti aprecia StarPointer Pro atat pentru design, cat si pentru caracterirstici.

Punctul rosu al lunetelor clasice pot obtura tinta dumneavoastra, de aceea StarPointer proicteaza doua reticule LED circulare. Plasati tinta in interiorul cercurilor si o veti putea urmari apoi si in ocular. Cele doua cercuri servesc si ca instrumente de masurare atunci cand cautati obiectele prin metoda starhopping.

Specificatii

Diametru lentilei 40mm
Baterie 1 x CR2032 (inclusa)
Brate de montaer incluse

1 x SCT mare

1 x SCT mic

1 x telescop mic cu montare in coada de randunica

1 x telescop mic cu gauri cu filet

Lungime 15.2 cm
Latime 5.08 cm
Inaltime 8.9 cm
Greutate ~140g
Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.