Prisma Lacerta Herchel 1.25 Inch

Cod Produs -
ImprimareEmail
Prisma Lacerta Herchel 1.25 Inch
Preț 540,00 lei
Preț fără TVA453,78 lei
Reducere
Valoare TVA 19%86,22 lei
Alege Model
Choose a variant
InStocP.gif
herschel-lac1s4
herschel-lac13
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Prisma Herschel este un dispozitiv optic pentru observarea Soarelui in lumina alba, oferind imagini de o calitate superioara celorlalte metode de observatii solare.
Prin folosirea unei prisme Herschel, nu mai este necesara utilizarea unui filtru in fata obiectivului telescopului. Prisma deviaza cea mai mare parte a luminii solare spre exterior si doar o mica parte ajunge la ocular. Prisma Herschel include un filtru neutru ND3 dar, pentru observatii vizuale confortabile, este necesar inca un filtru neutru ND0.6 sau un filtru de polarizare. Un accesoriu recomandat este filtrul Solar Continuum, care imbunatateste contrastul imaginilor solare.
Pentru fotografie solara, se poate inlocui filtrul neutru ND3 (vizual) cu unul ND1.8. In acest fel ajunge mai multa lumina pe senzorul camerei foto si se pot utiliza timpi de expunere mai mici (filtrul de polarizare nu se utilizeaza in acest caz).
Prisma poate fi conectata la telescop fie prin filetul T2, fie prin adaptorul standard 1.25"/2". La celalalt capat, adaptorul 1.25" poate fi inlaturat, iar filetul T2 poate fi folosit pentru a conecta la prisma alte accesorii (camera foto, etc.).
IMPORTANT: Prisma Herschel poate fi folosita doar in combinatie cu telescoape de tip refractor.

Specificatii

Model fara accesorii: Prisma Herschel, inclusiv scutul termic, cu filet T2 pe ambele parti. Fara niciun alt accesoriu. Diametrul optic este de 30mm
Model cu accesorii: Prisma Herschel, inclusiv scutul termic si filtru ND3, cu filet T2 pe ambele parti si adaptoare 1.25". Diametrul optic este de 30mm.

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.