Telescop Maksutov-Cassegrain SkyWatcher 127/1500mm AZ-GTi GoTo

Cod Produs - SWM1271miniaz
Recomandat: Incepatori
Preț 3.500,00 lei
Preț fără TVA2.941,18 lei
Reducere
Valoare TVA 19%558,82 lei
InStocP.gif
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Acest telescop reprezinta noua generatie te telescoape Maksutov la calitate profesionala. Este construit la cel mai inalt nivel de precizie optica si mecanica, rezultand performante optice exceptionale. Si cel mai critic observator va fi incantat si surprins deperformantele acestui telescop.

Noua montura Mini AZ GoTo de la SkyWatcher ofera access la peste 49.000 de obiecte. Montura poate fi alimentata cu baterii (nu sunt incluse in pachet) sau cu alimentare externa 12V (nu este inclusa in pachet). Localizarea obiectelor se face folosind telefonul sau tableta cu ajutorul aplicatiei SynScan (download gratuit din App Store sau Play Store). 

Interfata aplicatiei SynScan este intuitiva, nu sunt necesare cunostinte specializate. Baza de date a aplicatiei poate fi sortata si suporta cautari astfel usurand utilizarea. In plus, aplicatia SynScan are numeroase functii printer care Point-and-go: aplicatia primeste informatii de orientare de la telefon si permite Go-To spre locul in care telefonul este indreptat.

Aplicatia poate fi conectata si la softul de planetary SkySafari (este necesara versiunea Plus sau Pro descarcabila din Google Play sau AppStore).

Specificatii

Design Optic: Maksutov - Cassegrain

Diametru: 127mm

Distanta Focala: 1500mm

Raport Focall: F/11.8

Marire Teoretica Maxima: 254x

Magnitudine Stelara Maxima: 13.2

Rezolutie: 0.95

Cautator: Red Dot Finder

Diametru Focalizator: 2" cu adaptor 1.25"

Diagonala: 1.25" 90 grade

Oculare: Super 25mm si Super 10mm

Tip Montura: Azimutala AZminiGOTO

Tava Accesorii: Da - Wall-to-Wall

Treutate Tub: 3.4 kg

Material Trepied: Aluminiu

Inaltime Trepied: 71-123cm

Unități în cutie: 1

Reviews

Marți, 21 Mai 2019
Este o bijuterie, telescopul "grab&go" ideal. Ptr Luna/Planete/Soare e super potrivit, chiar is pentru DSO mai mici si stralucitoare. Usor de luat in vacante/concedii. Super !
Stoian Liviu Achim