Telescop SkyWatcher Newton 130/650mm AZminiGT

Cod Produs - SWN1306miniaz
Recomandat: Incepatori
Preț 2.790,00 lei
Preț fără TVA2.344,54 lei
Reducere
Valoare TVA 19%445,46 lei
InStocP.gif
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Acest telescop Newton este printre cele mai performante telescoape pentru incepatori. Cu oglinda de 130mm, poate fi folosit la observatii DeepSky pe langa observatiile Lunare si Planetare. Folosit in conditii ce cer bun fara poluare luminoasa, pot fi observate peste 500 obiecte DeepSky cu acest telescop.

Majoritatea telescoapelor la acet diametru sunt echipate cu oglinzi sferice, dar acest telescop are oglinda parabolica, astfel poate fi folosit si la puteri mari de marire. Raportul focal scrut F/5 transforma acest telescop intr-un instrument portabil. Pachetul contine doua oculare de 10mm si 25mm oferind puteri de marire de 26X respectiv 65X. Telescopul poate fi folosit cu puteri de pana la 260X cu ajutorul ocularelor optionale si a lentilelor Barlow. Cautatorul de tip Red Dot (Punct Rosu) asista utilizatorul la gasirea obiectelor pe cer. Oglinda secundara este de 34.5mm obstructionand 26% din centrul oglinzii principale.

Noua montura Mini AZ GoTo de la SkyWatcher ofera access la peste 49.000 de obiecte. Montura poate fi alimentata cu baterii (nu sunt incluse in pachet) sau cu alimentare externa 12V (nu este inclusa in pachet). Localizarea obiectelor se face folosind telefonul sau tableta cu ajutorul aplicatiei SynScan (download gratuit din App Store sau Play Store). 

Interfata aplicatiei SynScan este intuitiva, nu sunt necesare cunostinte specializate. Baza de date a aplicatiei poate fi sortata si suporta cautari astfel usurand utilizarea. In plus, aplicatia SynScan are numeroase functii printer care Point-and-go: aplicatia primeste informatii de orientare de la telefon si permite Go-To spre locul in care telefonul este indreptat.

Aplicatia poate fi conectata si la softul de planetary SkySafari (este necesara versiunea Plus sau Pro descarcabila din Google Play sau AppStore).

Specificatii

Design Optic: Newton

Diametru: 130mm

Distanta Focala: 650mm

Diametru Oglinda Secundara: 34.5mm

Raport Focal: F/5

Marire Teoretica Maxima: 260x

Magnitudine Stelara Maxima: 13.3

Rezolutie: 0.9

Cautator: Red Dot Finder

Diametru Focalizator: 1.25"

Oculare: Super 25mm si 10mm

Tip Montura: Azimutala AZ mini GoTo

Piggyback: Nu

Tava Accesorii: Da - Wall-to-Wall

Greutate Tub: 3.66 kg

Inaltime Trepied: 71-123cm

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.