Telescop Refractor SkyWatcher 102/500mm AZ-GTe

Cod Produs - SWR1025AZGTe
Recomandat: Incepatori
Preț 2.290,00 lei
Preț fără TVA1.924,37 lei
Reducere
Valoare TVA 19%365,63 lei
InStoc_F_3_7.jpg
Click pe imagine pentru a mari

 

Descriere

Refractorul Sky-Watcher de 102mm f/5 are obiectiv multi-coated, dublet acromatic care poate da imagini astronomice cu camp larg. Reda imagini excelente cu campuri de stele, roiuri de stele, nebuloase, galaxii, planete, Luna si Soare (cu filtre adecvate sau prin proiectie). Este excelent si pentru observatii terestre daca este montat pe o montura alt-azimutala sau pe trepied foto. Acest model accepta diagonale de 2”. Cu o greutate de aproximativ 3 kg si lungime redusa a tubului optic este foarte usor de transportat.

Fiind un refractor, este rapid si usor de montat fiind colimat din fabrica. Asamblarea pe o montura alt-azimutala sau ecuatoriala este simpla cu placa de montare adecvata. 

Noua montura Alt-Azimutala cu GoTo AZ-GTe WiFi de la SkyWatcher are modulul WiFi incorporat in montura, astfel permite controlul wireless direct din Smartphone sau Tableta cu ajutorul aplicatiei gratuite SynScan disponibila pentru iOS si Android. Astfel, montura este computerizata GoTo.

Spre deosebire de montura AZ-GTi, la versiunea "e" lipsesc encoderele "Freedom-Find" astfel daca montura este miscata manual se pierde pozitionarea pe cer si este necesara re-efectuarea alinierii GoTo.

Specificatii

Design Optic: Refractor Acromat

Diametru: 102mm

Distanta Focala: 500mm

Raport Focal: F/5

Marire Teoretica Maxima: 204x

Magnitudine Stelara Maxima: 13.1

Rezolutie: 1.13

Cautator: Red Dot

Diametru Focalizator: 2" cu adaptor 1.25"

Diagonala: 90 grade

Oculare: Super 25mm; Super 10mm;

Tip Montura: AZ-GTe

Tava Accesorii: Da - Wall-to-Wall

Greutate Tub: 2.53Kg

Inaltime Trepied: 63-115cm

 

Unități în cutie: 1

Reviews

Nu există încă recenzii pentru acest produs.